tracking pesenan

Yan Hou Tang – jasa Tracker >>>







  • Ngan eusian nyukcruk angka dina widang, klik tombol "lagu".
  • ngarojong leuwih 300 couriers pamundut na otomatis ngadeteksi.
  • ngarojong leuwih 70 basa, smartphone sarta pamakéan tablet.
  • Pinuh Cina couriers pariksa didieu.
  • kaca teu acan direspon leuwih 3 mins, punten reflash kana pamakéan.

 

status & info >>>

  • Waktos pangiriman: (rujukan ngan)
    jasa baku: 7-15poé ; Expedite Service 2-7 poé
  • Timing tina nyukcruk angka release dina ramatloka:
    jasa baku: 1~ 7 poé ; Expedite Service 1 ~ 2 days
  • Jumlah nyukcruk téh sah:
    eta meureun non-unggah kana sistem kurir, teruskeun kana angka sejenna atawa sistem dicampur.
    Mangga parios deui sanggeus sababaraha poé atawa kontak palayanan palanggan.
  • Lamun status Keep "IN transit" lila na pernah ngagaduhan item:
    item nu meureun geus dikirimkeun ka pos-kantor di lokal Anjeun, atanapi aya tiket bewara dina kotak surat anjeun ; Meureun ogé nahan dina adat, punten nelepon ka parios.

 

langkung Service >>>

 

Taya tag pikeun pos ieu.