Urdhërat Ndjekja

Yan Hou Tang – shërbimit Tracker >>> • Vetëm plotësoni në numër ndjekja në fushën e, klikoni "TRACK" button.
 • mbështetur mbi 300 korrierët query dhe auto zbuluar.
 • mbështetur mbi 70 Gjuhë, smartphone dhe përdorimi tabletë.
 • korrierët Full Kinë shikoni këtu.
 • Faqja nuk është përgjigjur gjatë 3 minuta, ju lutem reflash për përdorim.

 

status & Info >>>

 • Koha e dërgimit: (vetëm reference)
  Shërbimi standard: 7-15ditë ; përshpejtimin e Shërbimit 2-7 ditë
 • Koha e Tracking për shtyp Numër në faqen:
  Shërbimi standard: 1~ 7 ditë ; Përshpejtimin e Shërbimit 1 ~ 2 ditë
 • Numri Ndjekja është i pavlefshëm:
  ajo ndoshta jo-upload të sistemit ndërlidhës, përpara për numrin apo sistem të përzier të tjera.
  Ju lutem kontrolloni atë pas disa ditë ose kontakt shërbimi ndaj klientit.
 • Kur mbajnë statusin e "tranzit" kohë të gjatë dhe pika kurrë nuk e mori:
  Pika ndoshta është dorëzuar në post-zyra në lokal tuaj, ose ka një biletë njoftim në kutinë tuaj të postës ; Ndoshta edhe të mbajë në dogana, ju lutem duke bërë thirrje për të kontrolluar.

 

më shumë Shërbimi >>>

 

No tags për këtë post.