следење на наредби

Hou Јан Танг – Тракер услуги >>> • Само пополнете следење на број во полето, кликнете на копчето "Песна".
 • поддржува повеќе 300 курири пребарување и автоматски детектира.
 • поддржува повеќе 70 јазици, smartphone и таблета употреба.
 • Комплетна Кина курири проверете тука.
 • Страницата не е одговорено на повеќе од 3 мин, Ве молиме reflash за употреба.

 

статус & инфо >>>

 • Време на испорака: (само референца)
  стандард на услуги: 7-15дена ; забрза Користење 2-7 дена
 • Тајмингот на следење ослободување број на веб-сајтот:
  стандард на услуги: 1~ 7 дена ; Експедитивно Услуга 1 ~ 2 дена
 • Следење на број не е валиден:
  што можеби не се поставува на курир систем, проследи до друг број или систем мешани.
  Ве молиме проверете по неколку дена или контакт Услуги на клиентите.
 • Кога се задржи статус "во транзит" долго време и никогаш не добив точка:
  Ставката можеби е доставена до пост-канцеларија на вашиот локален, или постои известување билет во вашата пошта кутија ; Можеби, исто така, да се одржи во царинското, Ве молиме повик да се провери.

 

повеќе услуги >>>

 

Нема ознаки за овој пост.