ranging pesenan

Yan Hou Tang – layanan Tracker >>>







  • Mung Isi ing nelusuri nomer ing lapangan, klik tombol "TRACK".
  • Dhukungan liwat 300 couriers pitakonan lan otomatis ndeteksi.
  • Dhukungan liwat 70 basa, smartphone lan tablet nggunakake.
  • Full China couriers mriksa kene.
  • kaca durung nanggapi liwat 3 mins, please reflash kanggo nggunakake.

 

status & Info >>>

  • wektu kiriman: (referensi mung)
    layanan standar: 7-15dina ; Expedite Service 2-7 dina
  • Timing saka nelusuri nomer release ing situs:
    layanan standar: 1~ 7 days ; Expedite Service 1 ~ 2 days
  • nomer nelusuri ora sah:
    Mungkin non-upload kanggo sistem kurir, nerusake kanggo nomer utawa sistem mixed.
    Mangga dipriksa sawise sawetara dina utawa kontak layanan customer.
  • Nalika status tetep "IN KANGOO" dangu lan tau tak item:
    Item Mungkin wis dikirim menyang kirim-kantor ing lokal, utawa ana tiket kabar ing kothak mail Panjenengan ; Mungkin uga terus ing adat, please nelpon kanggo mriksa.

 

More Service >>>

 

Tags kirim.